معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان:
سرانه آرد مصرفی خوزستان باید افزایش پیدا کند
به گزارش موج زاگرس؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در نشست کارگروه آرد و نان خوزستان با گله مندی از تشکیل صفهای طولانی خرید نان مقابل واحدهای نانوایی این استان گفت: سرانه مصرف آرد به ازای هر نفر در استان خوزستان در سال ۷.۲۸ کیلوگرم است که با توجه به افزایش مصرف نان سنتی باید این سرانه افزایش یابد تا شاهد تشکیل صفهای طولانی در مقابل نانواییها نباشیم.
آقا رضا فتوحی با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۸۸۶ واحد نانوایی به ازای جمعیت چهار میلیون و ۷۰۰ هزار نفری خوزستان وجود دارد اظهار داشت: سرانه آرد مصرفی خوزستان باید افزایش پیدا کند.
معاون اقتصادی استاندار خوزستان با تاکید بر ساماندهی و یکسان سازی آرد یارانهای و آرد آزاد افزود: با افزایش سهمیه آرد خوزستان و اختصاص گندم هر استان به همان استان و تعلق گرفتن گندم وارداتی به استانهایی که تولید گندم ندارند میتوان توزیع گندم را در کشور ساماندهی کرد.
فتوحی افزود: با وجود مکاتبات صورت گرفته با معاون رئیس جمهور، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور و وزارت جهاد کشاورزی سهمیه آردی که به استان خوزستان تعلق گرفته نسبت به جمعیت و سرانه مصرف این استان بسیار پائین است.
وی از معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور خواست پیگیر افزایش سهمیه آرد استان خوزستان باشد.
معاون اقتصادی استاندار خوزستان در ادامه خواهان ساماندهی و یکسان سازی آرد یارانهای و آرد آزاد شد و گفت: با افزایش سهمیه آرد استان، تولید نان با کیفیت و عرضه کافی نان باید رضایت مردم را جلب کرد.
افزایش قیمت نان صنعتی و قیمت آرد در ۲ ماه گذشته مصرف نان سنتی در استان خوزستان افزایش یافته و همین موضوع باعث تشکیل صفهای طولانی در مقابل نانواییها و کمبود آرد نانواییها شده است.
برچسب ها :آرد ، سهمیه آرد خوزستان ، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ، موج زاگرس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰