گزارش کامل نشست تخصصی قرارگاه پیشرفت منطقهای حضرت ولیعصر (عج) در بهمئی+تصاویر

به گزارش موج زاگرس،در نشست تخصصی قرارگاه پیشرفت منطقهای حضرت ولیعصر (عج) که در مرکز شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی برگزار شد، مسائل و مشکلات این شهرستان با حضور دکتر مفرد، معاون اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، سید تولیت، معاون قرارگاههای پیشرفت منطقهای کشور، و مهندس صناعی، معاون اجتماعی ستاد اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد، بررسی شد.
ظرفیتهای عظیم بهمئی در انتظار سرمایهگذاری برای توسعه و اشتغال
در این نشست ابتدا سلمان تاجالدینی، بنیانگذار قرارگاه پیشرفت منطقهای شهرستان بهمئی، در گفتوگویی خبری از ظرفیتهای بکر و بلااستفاده این شهرستان سخن گفت و خواستار توجه جدی دولت و بنیاد برکت برای سرمایهگذاری در این منطقه شد.
منابع نفتی و معدنی بلااستفاده
تاجالدینی با اشاره به منابع عظیم نفتی بهمئی اظهار داشت: ۸۰ حلقه چاه نفت در این شهرستان وجود دارد، اما نفت خام آن بدون هیچ ارزشافزودهای به خوزستان منتقل میشود و بهمئی هیچ بهرهای از این منابع عظیم نمیبرد.
وی همچنین به معادن غنی گچ با خلوص بیش از ۹۰ درصد و عمق تا ۱۰۰۰ متر اشاره کرد و افزود: این معادن بکر هستند و تاکنون هیچ بهرهبرداری از آنها صورت نگرفته است. همچنین معدن سیلیستین بهصورت خام به چین صادر میشود، در حالی که میتواند با فرآوری، ارزشافزوده بالایی برای منطقه ایجاد کند.
محرومیت از منابع آبی
وی با انتقاد از محرومیت بهمئی از منابع آبی، گفت: در مرزهای مشترک با خوزستان، زمینهای کشاورزی خوزستان سرسبز و پرآب هستند، اما دشتهای بهمئی به دلیل نبود حقآبه کشاورزی، خشک و برهوت باقی ماندهاند. این در حالی است که سرچشمه آبهای کشاورزی خوزستان از مناطق مرزی بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد تأمین میشود.
تاجالدینی افزود: خشکسالی اخیر، کشاورزی بهویژه در مناطق گرمسیری بهمئی را فلج کرد و کشاورزان به دلیل بیآبی هیچ برداشتی از محصولات خود نداشتند.
فرصتهای کشاورزی و اشتغال
بنیانگذار قرارگاه پیشرفت منطقهای بهمئی، سرمایهگذاری در حوزه آب را کلید اشتغالزایی دانست و تأکید کرد: اگر سرمایهگذاران بتوانند حقآبهای از سد مارون برای بهمئی تأمین کنند، شاهد تحول چشمگیری در کشاورزی و اشتغال این منطقه خواهیم بود. همچنین با سرمایهگذاری اندک در پمپاژ آب، باغات تشنه روستاهای کل جمشید و خیارکار سیراب شده و تولید رونق خواهد گرفت.
ظرفیتهای گردشگری و فرهنگی
تاجالدینی از ظرفیتهای گردشگری تاریخی، طبیعی و صنایعدستی بهمئی بهعنوان فرصتی مغفول یاد کرد و افزود: این حوزهها میتوانند با حمایت و سرمایهگذاری، به موتور محرکه اقتصاد منطقه تبدیل شوند.
وی همچنین به پتانسیل فرهنگی جوانان بهمئی اشاره کرد و گفت: جوانان این شهرستان اشتیاق فراوانی برای فعالیتهای فرهنگی، قرآنی، و اجتماعی دارند، اما نیازمند حمایت مالی و زیرساختی هستند.
بیکاری؛ چالش اصلی بهمئی
تاج الدینی با ابراز تأسف از نرخ بالای بیکاری در بهمئی، اظهار داشت: با وجود این همه ظرفیت، بهمئی یکی از بالاترین نرخهای بیکاری را در استان و حتی کشور دارد. مکاتبات بسیاری برای جذب سرمایهگذار انجام شده، اما تاکنون نتیجهای حاصل نشده است.
وی در پایان از بنیاد برکت خواست تا با سرمایهگذاری در حداقل دو یا سه حوزه کلیدی، زمینهساز اشتغالزایی و توسعه پایدار این شهرستان محروم شود.
دستباز: فعالیتهای جهادی و حمایت بنیاد برکت، محور توسعه بهمئی
سعید دستباز، مسئول قرارگاه پیشرفت بهمئی، در این نشست از فعالیتهای چشمگیر این قرارگاه با همکاری مردم، طلاب، و جوانان خبر داد.
وی به معرفی ظرفیتهای شهرستان در کارگروههای تخصصی پرداخت و افزود: این ظرفیتها با محوریت طلاب و امینهای پهنه بهصورت جهادی و انقلابی در محلات، مساجد، و مدارس فعال هستند و در زمینههای کاهش آسیبهای اجتماعی، فعالیتهای فرهنگی، مبارزه با خردهفرهنگهای نادرست، و کمک به اقشار کمبرخوردار عملکرد موفقی داشتهاند.
دستباز همچنین از فعالیت میزهای تخصصی قرارگاه شامل میز طلاب (حجتالاسلام عبادی)، تعلیم و تربیت (آقای افتخاریزاده)، مدرسه پیشرفت (آقای کیهانپناهی)، خانواده (خانم حمیده جشنی)، اشتغال (مهندس اسلام شجاعی)، عمران (مهندس جواد رفیعی)، سلامت (آقای والیزاده)، قرآنی (آقای سهراب فلسفیزاده)، اعتیاد (آقای پرویز طالبدوست)، رسانه (مهندس بزمی)، مشارکتهای مردمی (آقای شمسالله خردمند)، فرهنگی (آقای فرشیدی)، و حقوقی و قضایی (آقای سرداری) گزارش داد.
وی از حمایتهای بنیاد برکت در اجرای طرحهای نوروز، زیباسازی، مرمت، رنگآمیزی، برقکاری، و بهبود سرویسهای بهداشتی با همکاری دانشآموزان جهادی و گروههای جهادی مدرسه تقدیر کرد. دستباز همچنین از حمایتهای مالی قابلتوجه بنیاد برکت برای ساخت خانه عالم، تکمیل مساجد نیمهکاره، و احداث مدارس پیشران خبر داد.
مسئول قرارگاه پیشرفت بهمئی با اشاره به طرحهای آتی، از برگزاری برنامه «چله خدمت» به یاد شهید رئیسجمهور با همکاری گروههای مردمی و جهادی خبر داد.
وی افزود: محرومیتزدایی و کمک به معیشت اقشار کمبرخوردار از اولویتهای قرارگاه است. توزیع بستههای معیشتی، پویشهای سرمایشی و گرمایشی، تأمین جهیزیه برای جوانان، و حمایت از فرزندآوری (از فرزند دوم به بعد) از جمله اقدامات حمایتی قرارگاه و بنیاد برکت بوده است.
محرومیتزدایی با مشارکت مردم و روحیه جهادی، اولویت بنیاد برکت
دکتر مفرد، معاون اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، در حاشیه این نشست تخصصی ، بر اهمیت خدمترسانی و جلب مشارکت مردمی در راستای محرومیتزدایی تأکید کرد.
خدمترسانی و مشارکت مردمی
وی اظهار داشت: وظیفه ما در بنیاد برکت، خدمترسانی به مردم در هر نقطه از کشور و ترویج فرهنگ کار جهادی با مشارکت فعال مردم است.
مفرد خاطرنشان کرد:بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری محرومیتزدایی را در صدر اولویتها قرار دادند.
معاون اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تصریح کرد:مقام معظم رهبری بارها تأکید کردهاند که محرومیتزدایی بدون حضور و مشارکت مردم امکانپذیر نیست. به همین دلیل، برنامههای جهادی محرومیتزدایی با دستور ایشان در دستور کار نهادهای انقلابی قرار گرفته است.
تجربه فعالیتهای جهادی
دکتر مفرد با اشاره به تجربه بیش از دو دهه فعالیت خود در حوزه جهادی، افزود: از سال ۱۳۸۱ در اردوهای جهادی، نهادها، و قرارگاههای جهادی فعالیت داشتهام و از نزدیک شاهد تلاشهای بیوقفه نیروهای جهادی در مناطق مختلف کشور برای رفع محرومیت بودهام. این تلاشها نشاندهنده ظرفیت عظیم مردمی برای تحول در مناطق محروم است.
تجلیل از نگاه جهادی شهید رئیسی
وی با تجلیل از نگاه جهادی شهید رئیسی، گفت: در میان مسئولان نظام، شهید رئیسی بیشترین توجه را به کار جهادی داشتند. ایشان حتی در دوران مسئولیت آستان قدس رضوی، با تأسیس شبکه خادمیاران رضوی، تعهد خود را به این حوزه نشان دادند.
مفرد ادامه داد:در ابتدای دولت سیزدهم، شهید رئیسی با راهاندازی قرارگاههای جهادی در برخی وزارتخانهها و سفرهای میدانی به مناطق محروم، از جمله روستاهای شمالی کشور، از نزدیک به دغدغههای مردم و چالشهای سرمایهگذاران خرد در حوزه تولید و اشتغال توجه کردند.
چشمانداز محرومیتزدایی
دکتر مفرد در پایان با بیان اینکه «سالها طول خواهد کشید تا مسئول دولتی با روحیه جهادی نظیر شهید رئیسی ظهور کند، افزود: رقابت سالم میان شهرستانها برای جذب اعتبارات، فرصتی برای توسعه است. بنیاد برکت با تکیه بر مشارکت مردمی و تقویت روحیه جهادی، در راستای تحقق اهداف محرومیتزدایی در مناطق محرومی چون بهمئی گام برمیدارد.
معاون اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در پایان از مسئولان بهمئی خواست پروژه های اولویت دار محرومیت زدایی برای این شهرستان تعریف و به بنیاد برکت معرفی کنند تا بنیاد برکت بتواند در این راستا خدمت رسانی ماندگار داشته باشد.
در پایان این برنامه نوبت به حاج سید تولیت معاونت قرارگاه کشوری حضرت ولیعصر (عج) رسید.
وی گفت: هدف قرارگاه پر کردن خلأها در مناطق کمتر برخوردار است.
سید تولیت خطاب به حاضرین و اعضای مجموعه قرارگاه پیشرفت منطقه ای شهرستان، گفت: نگران تولید برنامه از طرف خودتان باشید و سعی شود برنامه ای تولید کنید که خواهان آن، عامه ی مردم باشند.
وی در پایان گفت: شکرگزار این مجموعه باشید و مطمئن باشید که با در کنار هم بودن می توانیم به اهداف خود برسیم.
این نشست با تأکید بر تداوم همکاریهای جهادی و مردمی برای پیشرفت و توسعه پایدار شهرستان بهمئی به پایان رسید.
تصاویر تکمیلی خبر:
انتهای پیام/
برچسب ها :سعید دستباز ، سلمان تاج الدینی ، قرارگاه پیشرفت بهمئی ، موج زاگرس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 11 در انتظار بررسی : 11 انتشار یافته : ۰